Modelet i gjeni në

Për termine

+377 (0) 45 550 750

Oftalmologu Prof. Naser Salihu është ekspert në kirurgjinë e segmentit të përparëm. Ka mbaruar specializimin në Ljubljanë kurse trajnimet në qendrat më prestigjioze në Londër, Moskë, Madrid, Romë dhe Stamboll.

 

Në Kosovë është pioner në aplikimin e metodave moderne në trajtimin kirurgjikal të kataraktës, glaukomës, sistemit lakrimal si dhe kirurgjisë plastike-rekonstruktive.

Prishtinë

Optika dhe ordinanca Frames, me Prof. Naser Salihun, ofron shërbime të kontrollit të syrit, intervenime kirurgjike si dhe brende të ndryshme të kornizave, xhamave dhe thjerrëzave të kontaktit